Campings, Glampings, Bungalowparken en Vakantieparken in
Trentino


STARTPAGINA - ItaliŽ

Camping Village Lago Levico
ItaliŽ / Trentino-Zuid-Tirol / Levico Terme

Camping Seiser Alm
ItaliŽ / Trentino-Zuid-Tirol / VŲls am Schlern/Fie allo Sciliar

Dolomiti Camping Village
ItaliŽ / Trentino-Zuid-Tirol / Dimaro-Folgarida

Fiemme Camping Village
ItaliŽ / Trentino / Bellamonte

Camping Due Laghi
ItaliŽ / Trentino / Levico Terme

Overige Campings en Vakantieparken
   
boek op vakantiebestemming.nu uw vakantie naar ItaliŽ bij TUI, Sunweb, D-reizen, Tjingo, Prijvrij en nog veel meerTijdens een vakantie Trentino-Zuid-Tirol, in het noordoosten van ItaliŽ, heb je te maken met een luxeprobleem. Kiest u voor de regio Trentino of Zuid-Tirol? Maak een actieve wandeling in Trentino in het Val di Fassa of geniet van een strandvakantie aan het Gardameer. Wintersportliefhebbers kunnen in Zuid-Tirol met hoge snelheid van de pistes van het Solda skigebied af of ontspannen in het Sisi-kuuroord Merano.

Kiezen uit twee regio's
De regio Trentino-Zuid Tirol ligt in Noordoost-ItaliŽ en is onder te verdelen in de regio Trentino en de regio Zuid-Tirol. Hoewel beide regio's in ItaliŽ liggen, verschillen ze onderling wel. In Trentino wordt overwegend Italiaans gesproken en in Zuid-Tirol Duits. Een ding hebben ze in gemeen: de indrukwekkende natuur! Ontdek in Trentino bijvoorbeeld de glooiende groene landschappen van Val di Fassa. Dit dal ligt nabij de rivier de Avisio en de glooiende heuvels nabij de berg Marmolada zijn ideaal voor een actieve vakantie. Wandel vanaf het hotel van TUI in Campitello di Fassa, dat middenin de natuur ligt, zo de bergachtige natuur in. Natuurlijk kun je bij terugkomst in het hotel van TUI lekker ontspannen en de gemaakte foto's nog eens bekijken.

Strandvakantie aan het Gardameer
In Trentino zit je ook goed voor een strandvakantie aan een van de meren, zoals het Gardameer. Tijdens een vakantie Trentino-Zuid-Tirol kun je in een hotel van TUI verblijven in het plaatsje Riva del Garda dat direct aan het grootste meer van ItaliŽ ligt. Neem een duik in het blauwe water, gooi een handdoek uit op de ligweides of drink een 'Limoncello' op een terrasje aan de kade. Ook watersportliefhebbers zitten goed aan het Gardameer, want als de weersomstandigheden goed zijn, kun je hier zeilen of windsurfen. Er zijn verschillende bedrijven in het plaatsje Riva del Garda die het juiste materiaal verhuren.

Wintersportplezier in Zuid-Tirol
Ook de regio Zuid-Tirol laat zich evenals Trentino kenmerken door veel bergen, dalen en skipistes! Voor een wintersport zit je hier dan ook goed. Vanaf het luxe 4 sterren hotel van TUI in Sulden ben je in no-time op de pistes van het skigebied Solda. Met meer dan 40 kilometer aan blauwe en rode pistes en een aantal uitdagende zwarte pistes is er genoeg te doen. Bovendien is er ook in de avonduren genoeg te beleven op de pistes, zoals een rodelavontuur.

In de voetsporen van Keizerin Sisi
Natuurlijk is er ook tijd voor wat ontspanning tijdens een vakantie Trentino-Zuid-Tirol. Treed bijvoorbeeld in de voetsporen van een van de bekendste keizerinnen ter wereld in Merano. In dit 'Sisi-kuuroord' kun je ontspannen in de thermale baden bij het Kasteel van Trautmansdorff, net buiten Merano. Keizerin Elisabeth van Oostenrijk kwam hier maar al te graag kuren in de baden met mineraalrijk water. Bovendien is het kasteel van Trautmansdorff ook een bezienswaardigheid met zijn sprookjesachtige ligging op een heuvel en botanische tuinen. Een schot in de roos voor cultuurliefhebbers.
Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo

Vakantie in:
BelgiŽ - Duitsland - Frankrijk - Griekenland - ItaliŽ - KroatiŽ - Nederland - Oostenrijk - Portugal - Spanje - Turkije

Campings en Vakantieparken in:
BelgiŽ - Duitsland - Frankrijk - ItaliŽ - KroatiŽ - Nederland - Oostenrijk - Spanje

Vakantie-overzicht - Skien in Frankrijk - Skien in ItaliŽ - Skien in Oostenrijk